Over mij

Ik ben Linda van der Luit.

Ik ben getrouwd met Joost en samen hebben we twee tienerzonen, Thijs en Niek.

Je zou kunnen zeggen dat mijn reis in 2016 startte toen ik de opleiding NLP Practitioner met succes afrondde.

Als kind was ik heel verlegen en vond ik het lastig nieuwe contacten te leggen. Mijn mening liet ik amper blijken en ik liet me meestal door anderen overschaduwen. Mijn ideeën en visie leken altijd minder belangrijk of interessant dan die van een ander. Gaandeweg liep ik hierdoor steeds meer vast in mijn werk en dagelijks leven. Op dat moment kwam ik in aanraking met NLP en werd me de vraag gesteld: Gun jij jezelf deze opleiding?

Mijn eerste reactie was een stellig “Nee!”. Maar de vraag bleef me bezig houden en werd een overtuigende “Ja”. De reis die daaruit volgde, heeft me geholpen anders in het leven te staan, meer zelfvertrouwen te krijgen en over drempels heen te stappen. Dit blijft een ontwikkelpunt, waarbij ik heel bewust buiten mijn comfort zone stap. Immers, niets voelt veiliger dan in oude gewoontes te vervallen. Ik had die ervaring en leerweg nodig om te komen waar ik nu ben.

 

De volgende stap was een zoektocht naar mij passie, mijn drijfveer. Het was een inspirerende maar soms ook frustrerende reis die me gebracht heeft bij de opleiding Beweegcoach. Sinds 31 mei 2019 ben ik een gecertificeerde Beweegcoach en heb ik In Motus opgericht.

 

In mijn visie is balans het belangrijkst. Door kleine, overzichtelijke en daardoor haalbare doelen te stellen, kan je voldoening halen uit je inspanning. Dit geeft kracht om door te gaan.

 

Als je meer wil bewegen, wil dat niet zeggen dat je de sportschool in moet, een racefiets gaat aanschaffen of 10 kilometer moet gaan hardlopen. Hoe ambitieuzer je begin, des te moeilijker het is je voornemen vol te houden. Begin daarom met wandelen of pak vaker de fiets in plaats van de auto. Wil je aan kracht gaan werken, begin dan met oefeningen waarbij je alleen je eigen lichaam nodig hebt. Zo start je laagdrempelig, hoeft het niet veel geld te kosten en is je kans op succes veel hoger.

Het principe van kleine stapjes en bewuste keuzes kan je ook goed toepassen in voeding en ontspanning.

In het najaar van 2019 heb ik op een sportbeurs een Multiscan-meting gedaan. Mijn interesse was gelijk gewekt! Stapels informatie, vele kritische gesprekken en de nodige hoofdbrekens verder heb ik de stap genomen met de Multiscan Fit te gaan werken.

 

Dankzij de Multiscan Fit voel je niet alleen, maar weet je ook wat je lichamelijk aan kan en waar je verbeterpunten liggen. Mijn passie is mensen te activeren en te motiveren om op een goede en verantwoorde manier aan de slag te gaan met hun gezondheid. Zeg eens eerlijk: ben jij in balans?

 

IMG_0878_InMotus_Linda_WEB-2-2
300x300